Denní menu

Pondělí 23. 10. 2017

  Množství Cena (Kč)

Pórkový krém s krutony

29,–

Krůtí steak v jogurtové marinádě s omáčkou z červeného vína, máslovou karotkou a bramborovými rosti

109,–

Pečená uzená žebra v naší marinádě (300g), podávaná s pečenými rozmarýnovými brambory grenaille,čerstvým křenem a křimickým salátem

109,–

Bramborové halušky s brynzou, lisovým špenátem, vypraženo slaninou a kapkou smetany

89,–

Úterý 24. 10. 2017

  Množství Cena (Kč)

Česnečka s uzenou krkovičkou a kroupami

29,–

Smažené řízečky z vepřové panenky, marinované ve francouzské hořčici s domácím bramborovým salátem se zakysanou smetanou

109,–

Rozpečený hermelín na listovém salátu s baby špenátem, grilovanou kapií, máslovými toasty a jogurtovým dipem

99,–

Pečené kuřecí stehno s cibulí, slaninou a česnekem, podávané s bramborovou kaší a tomatovým salátem s majonézou

89,–

Středa 25. 10. 2017

  Množství Cena (Kč)

**Gulášová polévka z mletého hovězího masa

29,–

Hovězí líčka na černém pivu, s opečenou kořenovou zeleninou a šťouchaným bramborem

109,–

Vepřová játra na grilu s hranolkami a domácí tatarskou omáčkou

99,–

Kuřecí steak (100g) na špagetách aglio olio s rukolou, sypané sýrem grand moravia

99,–

Čtvrtek 26. 10. 2017

  Množství Cena (Kč)

Hovězí vývar s masem, zeleninou a bylinkovým kapáním

29,–

Burger s kuřecím steakem (120g), tomaty, křupavým salátem, sýrem a naší domácí BBQ omáčkou, doplněný bramborovými chipsy a majonézou

109,–

Grilované nudličky z vepřové kýty s žampiony, kapií, pórkem, smetanovou omáčkou, podávané s rýží basmati

99,–

Zapečené těstoviny s uzeným masem a vejcem, doplněné salátem z červené řepy

89,–

Pátek 27. 10. 2017

  Množství Cena (Kč)

Kulajda s vejcem

29,–

Steak z krkovice (sous vide) s cibulovou omáčkou a bramborem gratinovaným s čedarem

109,–

Smažené kuličky kozího sýru, na listovém salátu s cherry tomaty, dipem ze sušených tomatů a rozpečenou ciabattou

99,–

Grilované krůtí karbanátky se sázeným vejcem, míchanou hořčicí a šťouchaným bramborem s pórkem

99,–

POTREFENÁ HUSA
Kopeckého sady
Martinská 1, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
NE – ČT 11:00 – 24:00
PÁ – SO 11:00 – 01:00

Manažeři restaurace:
Bohumil Doležal
Aleš Formánek

Šéfkuchař:
Jan Herout

Rezervace:
377 320 832
777 760 146

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události